Ballerup Taekwondo Klub
 

Succes for taekwondo ved udenlandsk stævne

Med talentudviklingsstøtte fra Team Ballerup deltog 7 udøvere fra Ballerup Taekwondo klub lørdag den 24. juni i det tyske teknikstævne Hamburg Classics med flotte resultater til følge. For flere af udøverne var stævnet deres første udenlandske, hvilket sætter resultaterne endnu mere i relief.

I den individuelle gruppe for piger i alderen 13-14 år leverede Linea og Cecilie Slagslunde en meget flot indsats, som resulterede i henholdsvis en guld- og sølvmedalje. Sammen med Amalie Nørgaard stillede de også op i synkron, hvilket gav en førsteplads til de tre piger.

Hos seniorerne havde Ballerup deltagelse af Lennart og Malene Pettersson, som med solide indsatser opnåede tredjepladser i deres respektive grupper. De to, der er far og datter, stillede også op i familiesynkron, der er en ekstraordinær disciplin ved netop Hamburg Classics. Det samme gjorde Linea og Cecilie Slagslunde, der trods deres unge alder fik tilkæmpet sig en tredjeplads. Et flot resultat i betragtning af, at der var mange ældre og højere graduerede konkurrenter i gruppen.

Ballerup Taekwondo Klub sikrede sig yderligere 2 medaljer i disciplinen 1‑skridtskamp. 12‑årige Simon Krøyer Hansen leverede en flot præstation og sluttede på en velfortjent andenplads i sin gruppe. Casper Regel Jørgensen brillerede i gruppen for 15-17 årige og endte dermed øverst på medaljeskamlen.

Set med Ballerup-øjne var stævnet en stor succes, idet alle klubbens deltagere havde medalje med hjem. Samtidig var den internationale stævnedeltagelse en ny og stor oplevelse for flere af de unge udøvere.