Ballerup Taekwondo Klub
 

Flot afslutning på endnu et succesfuldt år

Ballerup Taekwondo Klub satte et flot punktum for 2006, da de ved årets sidste stævne, Super Cup i Tyskland, hentede guld hjem til alle klubbens deltagere. Blandt deltagerne var 3 unge talenter, som fortsatte de flotte præstationer fra DM ugen forinden.

 

Guld til alle

Der var 250 deltagere ved det internationale stævne Super Cup, som blev afholdt lørdag den 2. december i Hamborg. Med deltagere fra bl.a. Norge, Danmark, Østrig og selvfølgelig Tyskland var der lagt op til hård kamp om medaljerne i de tekniske taekwondo-discipliner.

Ballerups 3 unge talenter Amalie Nørgaard samt Cecilie og Linea Slagslunde konkurrede både individuelt og i synkron. Individuelt var Amalie Nørgaard tæt på en medalje, mens Cecilie og Linea Slagslunde vandt henholdsvis en sølv- og guldmedalje. Guld var der også til deres træner Claus Thomsen i den individuelle disciplin.

I synkron hentede pigerne endnu en guldmedalje hjem til Ballerup, da de endnu engang viste flotte danske præstationer på banen. Cecilie og Linea Slagslunde var også på banen i famliesynkron, der er en uofficiel ekstradisciplin ved Super Cup. Igen gjorde pigerne det godt, men måtte ”nøjes” med en andenplads efter nogle tyske sortbælte-søstre.

I dagens sidste disciplin, 1-skridtskamp, hentede Claus Thomsen endnu en medalje hjem til Ballerup, idet han med en stilfuldt præstation opnåede en velfortjent andenplads.

 

Træningsophold

For de 3 piger og Ballerup Taekwondo Klubs øvrige konkurrenceudøvere, som ikke deltog i Super Cup, venter der nu en afslappende juletid, hvor de hårdt trænede kroppe kan restituere og blive klar til næste års udfordringer. Julepausen måtte dog vente en uges tid for Team Ballerup støttede Claus Thomsen, idet han efter Super Cup blev i Hamborg for at tage et træningsophold med nogle af Europas dygtigste udøvere og instruktører. Bl.a. tidligere verdensmester i freestyle samt verdensrekordholder i gennembrydning af kokosnødder. Der var naturligvis også sat tid af til træning med Ballerup Taekwondo Klubs stormester Shin Boo Young, der bor i Hamborg.