Ballerup Taekwondo Klub
 

Topplaceringer til Scandinavian Open

Med højest mulige placeringer på medaljeskamlen ved Scandinavian Open fortsætter de Team Ballerup-støttede teknikudøvere fra Ballerup Taekwondo Klub deres succes fra Sjællandsmesterskaberne i oktober.


Scandinavian Open blev afholdt i Horsens den 10. november. Med deltagere fra Georgien, Estland, Tyskland, Island og de nordiske lande var der tilmeldt over 300 udøvere til stævnet.

Ballerup Taekwondo Klubs deltagere var Hasan Abbasi, Toke Groth, Linea og Cecilie Slagslunde, hvoraf det 3 sidstnævnte er støttet af Team Ballerup. Casper Jørgensen, Mark Elsgart og Claus Thomsen, der ligeså er Team Ballerup-støttede, deltog ikke af hensyn til deres forestående dangraduering 17. november. Ballerups landsholdsudøver Allan Bjørk Pedersen er fortsat skadet og deltog derfor heller ikke.

Hasan Abbasi deltog i kampdisciplinen ved Scandinavian Open, men måtte desværre se sig besejret i første kamp. Afgørelsen faldt dog først efter omkamp i sudden death, som er en ekstra runde, hvor der – som følge af pointlighed i ordinær kamp – bliver kæmpet indtil første scoring.

I teknikdisciplinen gik det derimod fantastisk for Ballerup. I pigegruppen henviste Linea og Cecilie Slagslunde de danske og udenlandske konkurrenter til en kamp om bronzemedaljen. Selv kæmpede de en intern kamp om hvem af de to, som skulle øverst på medaljeskamlen. Med minimal pointforskel endte Linea Slagslunde med at trække det længste strå. » De skulle begge have haft guld « – lød det dog anerkendende fra Thuy Dang, der var holdleder for nogle af de tyske deltagere,

Hos herrerne viste Toke Groth overbevisende præstationer ligesom pigerne. Da finalen var overstået kunne Team Ballerup endnu engang indtage medaljeskamlens øverste trin med en velfortjent guldmedalje om halsen.

Om 2 uger går det atter løs ved Danmarksmesterskaberne. Dagens medaljetagere når derfor kun lige hjem fra Horsens, før de atter fortsætter deres målrettede træningsindsats i lokalerne på Tapeten.