Ballerup Taekwondo Klub
 

Guld ved internationalt stævne

En øget træningsindsats gav endelig det ønskede resultat for Hasan Abbasi, der velfortjent sikrede sig en sejr ved Wonderful Copenhagen.

 

Træning gav resultat

Hasan Abbasi har det nødvendige talent. Men ofte har der manglet det sidste, når han stod i en afgørende finalekamp. Træningsindsatsen er derfor blevet intensiveret, hvor sommerens træning især har stået på løbeture for at styrke konditionen.

Ved Wonderful Copenhagen den 16. august skulle det vise sig, om den ekstra indsats bar frugt. Der var over 300 deltagere fra flere lande, som var fordelt efter køn og vægtklasser.

Hasan Abbasi kæmpede sig godt igennem de indledende runder i sin vægtklasse, og efter en ihærdig indsats stod han i finalen. Det så ud til at lykkes. Han pressede sin modstander og bevarede overblikket. Da kampen sluttede var pointscoren i Ballerups favør. En velfortjent guldmedalje var hjemme.

Klubkammerat Casper Jørgensen skulle også have kæmpet ved stævnet. Men formen var ikke tilfredsstillende, så han valgte i stedet at være sekundant for Hasan Abbasi.

Næste udfordring for Ballerups kampudøvere bliver et stævne i Fredericia 27. september.