Ballerup Taekwondo Klub
 

Sjællandsmestre

Udøvere fra Team Ballerup kunne 18. oktober flotte sig med titlen som Sjællandsmestre efter at have hentet guldmedaljer hjem ved det årlige Sjællandsmesterskab, som blev afholdt i Herlevhallen. Der blev endvidere hentet sølv- og bronzemedaljer hjem til Ballerup.

 

Ballerup Taekwondo Klubs yngste deltager, Joachim Hunosøe 12 år, var den af klubbens udøvere, der i sin individuelle aldersgruppe havde flest modstandere og dermed størst konkurrence. Ydermere var han uheldig at starte som den første på gulvet, hvilket normalt er en ulempe. Det lod dog ikke til at skræmme Joachim Hunosøe, der endte på en flot andenplads.

Blandt seniordamerne var der individuelt sølv og bronze til Anni Zeuthen og Jeanet Albrecht, mens de sammen vandt guld i disciplinen 1-skridtskamp. Hos herrerne var der bronze til Toke Groth, mens Claus Thomsen vandt guld. De to herrer vandt endnu et par guldmedaljer, da de bl.a. i disciplinen showbreak sikrede guld til Ballerup.

Sammenlignet med tidligere år var det et tyndt besat Sjællandsmesterskab, hvilket betød at der i nogle grupper ikke var den helt store konkurrence. Alle Ballerups udøvere placerede sig således uden problemer blandt de 5 bedste i deres respektive grupper og kvalificerede sig dermed til det kommende Danmarksmesterskab, hvor der bliver mere kamp om medaljerne.