Ballerup Taekwondo Klub
 

Kampstævne i Ringsted

Den 29. maj deltog Ballerup Taekwondo Klub i et stævne i Ringsted med 7 kæmpere. Heraf 2 debutanter. Dagens resultater blev 3 sølv- og 2 bronzemedaljer.

 

Patrick Jørgensen var først på gulvet i en meget spændende kamp, som måtte afgøres i sudden death, hvilken han vandt. I næste kamp blev han slået af en stærkere modstander, hvilket betød at han blev henvist til en tredjeplads.

Martin Scharling kæmpede sig frem til finalen, som blev en jævnbyrdig kamp. Modstanderen fik desværre scoret et afgørende point i kampens sidste sekunder, men en flot og velfortjent sølvmedalje kom om halsen.

Frederik Steffensen nåede også finalen i sin vægtklasse, hvor han måtte se sig slået af en hurtigere modstander.

I seniorgruppen tabte Nicki Bang sin kamp. Men han fik stor ros af sin modstander for sine meget kraftfulde spark. Modstanderen var så udmattet, at han tabte sin efterfølgende kamp.

Team Ballerup-støttet talentkæmper Casper Regel vandt sin første kamp overlegent. Desværre blev han i den efterfølgende finale skadet 20 sekunder inde i kampen. Trods hans sædvanlige fightervilje bevirkede skaden, at han tabte finalen.

Ballerups øvrige deltagere i stævnet var Sandra Malisic og Frederikke Lundahl. Christian Reenberg skulle også have deltaget men var syg på dagen.

Stor ros til forældre og søskende for den flotte opbakning.