Ballerup Taekwondo Klub
 

Guld og sølv til Sjællandsmesterskab

For 15. år i træk hentede Claus Thomsen guld ved årets Sjællandsmesterskab, som blev afholdt 9. oktober. Han stillede op i 3 discipliner og var tæt ved at gøre ”rent bord”. Men et fejlplaceret bræt betød at kun 2 af 3 brædder blev gennembrudt under et 3-dobbelt flyvespark i showbreak. Det sidste bræt blev ramt men knækkede ikke, hvilket sendte Claus Thomsen et trin ned ad medaljeskamlen. Til gengæld blev han sikker vinder i speedbreak og freestyle.

Endnu en sølvmedalje til Ballerup Taekwondo Klub blev sikret af Anni Zeuthen i kvindernes individuelle gruppe. Hun var lige ved at lave fejl men bevarede koncentrationen og leverede to flotte præstationer på gulvet. Der var dog stadig et stykke vej op til guldet, som velfortjent blev vundet af en dygtigere modstander.

Under efterfølgende gennemgang af videooptagelser fra stævnet kunne Anni Zeuthen tydelig se, hvad der skal arbejdes med i den kommende tid frem mod Danmarksmesterskaberne, som afholdes i Skive sidst på efteråret. Inden da står der dog kamp og dangraduering på programmet, idet kampinstruktør Michelle Mollerup og 3 unge udøvere på lørdag skal kæmpe ved et stævne i Risskov. Og lørdagen efter er 3 af Ballerup Taekwondo Klubs andre instruktører blandt deltagerne ved en international sortbæltegraduering, som afholdes i klubbens lokaler på Tapeten.