Ballerup Taekwondo Klub
 

Nervepirrende afslutning på kampstævne

Med 3 unge begyndere og 1 talentkæmper var der lagt op til en spændende dag for Ballerup Taekwondo Klub, da der 16. oktober var stævne i Risskov. Men ingen havde ventet af dagen ville få en nervepirrende afslutning for klubbens Team Ballerup-støttede udøver.

 

Gode indsatser

Frederikke Lundahl var på i stævnets 3. kamp. Hun lagde godt ud og kom i føring. Men i kampens 2. runde kom der gang i modstanderen, der indhentede Frederikke Lundahls forspring og endte med at vinde kampen med 1 points føring.

Det var første kampstævne for Andreas Jonsson. Han kom godt fra start og viste fint overblik over kampen. Desværre havde han op til stævnet døjet med en skade, som begrænsede hans indsats. Modstander fik dermed flest scoringer og vandt kampen. Ballerups unge kæmper fik dog efterfølgende ros af modstanderen for sin indsats.

Frederik Steffensen sad over i første runde og kunne dermed se sin modstanders første kamp. Modstanderen var både højere og tungere samt meget angrebslysten, så det var en hård udfordring for Frederik Steffensen. Han var dog god til at bevæge sig men måtte se sig besejret med slutscoren 8-10.

 

Kamp om guldet

Der ventede ligeså en højere og tungere modstander til Michelle Mollerup i hendes første kamp. Men hun var tændt og havde ikke i sinde at lade modstanderen vinde. Trods højdeforskellen lykkedes det Michelle Mollerup at score point ved flere spark til modstanderens hoved. Efter en suveræn indsats mod den irriterede modstander var der sikker sejr til Ballerup.

Michelle Mollerups finale var stævnets sidste kamp, og det blev en flot og hæsblæsende afslutning med mange heppende tilskuere. Det blev en spændende kamp, hvor de to finalister skiftedes til at føre. Få sekunder før slut stod det 11-11 og kampen kunne falde ud til begge sider. Det var en flot og fair kamp, som begge fortjente at vinde. Desværre lykkedes det modstanderen at score et point i kampens sidste sekund. En super afslutning, hvor stemningen blandt tilskuerne var helt i top.