Ballerup Taekwondo Klub
 

Fighterpokal til 15-årig debutant

Ved Begynder & Talent Cup i Rødovre lørdag den 29. september var der flot indsats af børn og unge fra Ballerup Taekwondo Klub. Debutant Mia Bistrup blev udnævnt til stævnets bedste kvindelige juniorfighter, mens Sandra Malisic efter 3 imponerende kampe sikrede guld til Ballerup.

 

Flot debut

15-årige Mia Bistrup lagde flot ud til sin første stævneoptræden. Men i semifinalens 2. runde gik det galt, fordi kondien slap op. Hun førte ellers efter 1. runde, hvor hun havde kontrol over kampen, men i 2. runde løb hun tør for brændstof og måtte vinke farvel til finalekampen.

Energien manglede også i benene hos jævnaldrende Nicholas Mollerup, hvilket dog skyldes sygdom. Men kampgejst var der nok af. Det var dog ikke nok, da modstanderen skruede op for tempoet i slutningen af finalen og fik 4 hurtige point. Nicholas gjorde alt hvad han kunne, for at få point på tavlen, men manglede kraft i benene og måtte nøjes med en sølvmedalje.

Frederikke Lundahl, 14 år, kæmpede en flot semifinale mod en ligeværdige modstander. Desværre formåede Frederikke ikke at indhente modstanderens knappe føring og gik dermed hjem med bronzemedalje om halsen.

 

Generationsskifte

Efter sejr sin i første kamp mødte 9-årige Andreja Malisic en mere erfaren modstander i finalen. Andreja fightede som altid energisk men manglede 2 point op til modstanderen, som snuppede guldet.

Storesøster Sandra Malisic, 12 år, var Ballerups eneste udøver, som gjorde rent bord i alle sine 3 kampe. Semifinalen var dog et meget tæt opgør, hvor blot 1 enkelt point sendte Sandra videre til finalen, som hun til gengæld vandt overbevisende med scoren 7 1. Det var dermed hendes 3. stævnesejr i år.

Næste udfordring for Ballerup Taekwondo Klub, der er en del af elitekommunesamarbejdet med Team Ballerup, er et børnestævne hvor klubben ventes at stille med op mod 15 børn i alderen 8-12 år. Sammen med klubbens mange talentfulde teenagere tegner de generationsskiftet, som har været undervejs siden klubbens mange eliteudøvere indstillede deres landsholdskarrierer for få år siden.