Ballerup Taekwondo Klub
 

Børnene bliver bedre og bedre

Med en høst på 11 medaljer blev Ballerup den næstmest vindende klub ved et Get2sport-stævne lørdag den 8. december på Nørrebro. Dagens mest markante udøver var 12-årige Lucas Meisler, der med overraskende energi og gejst fik tildelt en fighterpokal i tillæg til sin velfortjente guldmedalje.

 

Stor opbakning

Ballerup Taekwondo Klub stiller med et stort forældreteam, når der er børnekampstævner. Det skyldes at alle forældrene inddrages som hjælpere i børnenes træninger frem mod stævnerne, hvor de også er aktive som sekundanter under kampene. Derudover tilbereder de til hvert stævne en buffet af sund og ernæringsrig mad til børnene.

Ved dagens stævne var der ekstra stor tilslutning, idet hele 6 trænere var til stede for bl.a. at støtte op om de to debutanter, Erica og Jais Lercke, som efter flotte indsatser endte med henholdsvis sølv- og bronzemedalje i deres respektive vægtklasser. Sølv var der også til Andreja Malisic, mens Gustav Dam Ebbesen, Anna Thygesen Larsen, Emilie Meisler og Anton Brødsgaard fik bronze med hjem.

 

Kampråb og fighterpokaler

Dagens vindere fra Ballerup var Karoline Lundahl og Jonas Thygesen Larsen samt Sandra Malisic og Lucas Meisler, der begge blev belønnet med både guldmedalje og fighterpokal. Lucas Meislers kampråb under kampene var så høje, at hans engagement tiltrak alle tilskuernes opmærksomhed.

Børnenes imponerende fremgang motiverer til at fortsætte de målrettede træninger. Ved samme type stævne i juni var Ballerup tredjemest vindende klub. »Næste gang snupper vi pokalen for mest vindende«, udtalte børnekampinstruktør, Goran Malisic, da han med et stort tilfredsstillende smil sluttede dagen med at modtage pokalen for næstmest vindende klub.