Ballerup Taekwondo Klub
 

Guldregn over Ballerup Taekwondo Klub

Lørdag den 6. juni deltog 7 friske udøvere fra Ballerup i stævnet Summer Cup, som blev afholdt i Taastrup. Foruden 3 pokaler var medaljehøsten 4 guld og 2 sølv, hvilket placerede Ballerup som 5. mest vindende blandt de 30 deltagende klubber fra hele landet.

 

God gejst

12-årige Anton Brødsgaard viste gåpåmod gennem hele sin kamp i den indledende runde. Han arbejdede ihærdigt på at få point, men modstanderen var god til at blokere angrebene. Anton havde dermed svært ved at score point og tabte derfor kampen.

Sandra Malisic (14 år), der kæmper med hovedkontakt i talentrækken, mødte en kending i sin finale. Hun kom bagud fra starten men halede i sidste omgang ind på modstanderen. Dog ikke nok til at udligne modstanderens føring, hvorfor denne endte med sejren.

Guld fik derimod 15-årige Erica Lercke, der havde en spændende finale. Hun arbejdede hårdt gennem hele kampen og kæmpede lige til det sidste, for at få sejren i hus.

 

Oprykning

Anna Thygesen Larsen og Karoline Lundahl kæmpede sig begge flot frem til finalen i deres vægtklasse. Dermed måtte de to klubkammerater i intern kamp mod hinanden for at få fordelt medaljerne. Det blev en hæsblæsende kamp med ihærdig indsats fra begge. Resultatet blev at 10 årige Anna måtte nøjes med andenpladsen, mens 3 år ældre og mere erfarne Karoline snuppede guldet. Sejren betød samtidig at Karoline rykker op og fremover skal kæmpe i talentrækken sammen med Sandra Malisic.

Efter en overbevisende finalesejr kunne seniorkæmperen Thomas Dreyer (39 år) kalde sig vinder for andet år i træk. Dermed fik han foruden sejrsmedaljen også en pokal for at bevare førstepladsen.

Endnu bedre gik det for 14-årige Jonas T. Larsen, der besejrede hele 4 modstandere før han stod som vinder i sin vægtklasse. Denne flotte indsats blev af arrangørerne belønnet med en fighterpokal, som blev suppleret af endnu en pokal for – ligesom Thomas Dreyer – at vinde 2 år i træk.

Kamptræner Michelle Mollerup er yderst tilfreds med den gode indsats, som blev leveret af de 7 dygtige kæmpere. Samtidig takkes arrangørerne for et godt stævne.