Ballerup Taekwondo Klub
 
  Gradueringer   Sociale aktiviteter
 

Årligt oldboysarrangement

Fotos >>>

Første lørdag i september hvert år mødes tidligere sortbælter m.fl. til oldboystræning og socialt samvær. Arrangementet starter kl. 14, hvor vi i fællesskab forsøger at mobilisere en vilje til at trække i dobogen for at træne lidt sammen. Undervisningen forestås af en eller flere af de fremmødte, tidligere instruktører. Træningens tempo og varighed tilpasses, så alle kan følge med.

Oldboystræningen er lidt utraditionel, idet der ikke stilles op i gradueringsorden men efter tidspunktet for personernes taekwondo-start. Dette af respekt for generationerne, således at de yngste står bagest, selv om de måske har højere bæltegrader.

Det er tilladt at overvære træningen, hvis helbredet ikke tillader fysisk udfoldelse. Undskyldninger som stive elastikker og krympet bælte berettiger dog ikke til at springe træningen over. Vi bliver alle ældre, så lad os glemme stoltheden og i stedet glæde os over gensynet med hinanden.

   

Efter træningen og et velfortjent brusebad byder klubben på en forfriskning, mens der tændes op i grillen. Forud for arrangementet annonceres, om klubben sørger for al maden eller om deltagerne selv skal medbringe grillbøffer. Øl og vand kan købes i klubben. Af hensyn til forberedelserne bedes alle melde deres ankomst senest en uge forinden til klubbens formand.

Oldboys fra både Jylland og udlandet plejer at møde op til dette årlige arrangement, der ofte varer til sent om aftenen. Blandt de seneste års deltagere kan f.eks. nævnes:

Palle, John Pedersen, Bo, Allan Paulsen, Thuy, Morten Nielsen, John Villy, Carsten Reenberg, Jimmy Stålkjær, Dan Rasmussen, Bjørn ”Doc” Madsen, Claus Mørkholt, Keld Graugart, Johnny "Body" Eriksen, Sten Christensen, Søren Staffe, Tina Holm og Helle B. Strandskov (Nielsen).

OBS: Hvert 5. år (2009, 2014, ...) afholdes oldboystræningen som del af et større jubilæumsarrangement for både medlemmer og oldboys m.fl.